PROJECTES


Projectes de dinamització local agroecològica i autogestió de la salut

Els arxius estan en format pdf comprimit. En alguns casos això no afecta la qualitat i en altres si. Si t’interessa algún dossier però el vols en  millor qualitat contacta hortsiplantes-arroba-gmail.com

Mesures per construir sobirania alimentària a Barcelona. Recopilació de les propostes sorgides del procés participatiu de Llaurant Barcelona (2015 i 2016).

Sant Llàtzer; Proposta de creació d’un espai de referència de l’agroecologia urbana integrat en les estratègies d’adaptació i mitigació al canvi climàtic; co-redactat amb Renadivola (2017).

Restauració de la Bassa gran i les rieres de la Vall de Can Masdeu; co-redactat amb Renadivola (2018).

Recetario natural (2018)

Verger mediterrani a Collserola – Prova pilot de bosc comestible i vinya amb tècniques d’agroforesteria i biopaisatgisme; co-redactat amb Pau García i Lluc Villanueva  (2018)

Ramat de cabra blanca rasquera a la solana de Collserola; co-redactat amb Ramats al Bosc (2018)

La metròpolis de Barcelona cap a la justicia climàtica. Mesures per afrontar l’emergència climàtica. Document col.lectiu elaborat per la Marxa pel Clima (2018)

Agròpolis 2018, proposta de portal, xarxa i espai de referència de l’agroecologia de Barcelona (2019)

Agròpolis 2020, aterrant molt més la proposta de cara a la capitalitat europea de l’alimentació 2021 (2020)

Agrovallbona, proposta col·lectiva per crear un espai de Sobirania alimentària al Ritz-Ponderosa (2019)

¿Què cal saber per practicar l’agricultura ecològica al camp o a la ciutat? Apunts dels cursos de Mans a la Terra (2011-2019)

Recursos per cuidar el teu cos, la teva comunitat i el teu territori des de la sobirania alimentària (2020)

Memòria tècnica de la Proposta de rehabilitació de la Bassa Gran-Riera. Vall de Can Masdeu (2020)

Hábitos cotidianos para la autogestión de la salud (con mirada evolutiva). Manual para cuidar-nos dia a dia. Cicle Mans a la Terra (2021)

Mans a la Terra. Cultivem l’hort, regenerem la terra. Manual d’agricultura regenerativa urbana i rural. Cicle Mans a la Terra (2021)

Remeis naturals per malestar habituals. Receptari casolà do-it-yourself. Cicle Mans a la Terra (2022)

Cuidar-se amb plantes. De la jardineria a la fitoterapia. Manual per fer-te remeis casolans. Cicle Mans a la Terra (2022)

Caminos de equilibrio. Explorando el cuerpo des de la perspectiva de la medicina evolutiva y regenerativa. Cicle Mans a la Terra (2022)

Sanar comiendo. Una revisión de la investigación más reciente en el campo de la nutrición, con consejos prácticos. Cicle Mans a la Terra (2022)