¿Com estimular la terra? 18D proper taller Mans a la Terra


• ESTIMULANT LA FERTILITAT: MICROORGANISMES NADIUS I TE DE COMPOST 

🗓 DIMECRES 18 DESEMBRE, 17-20.15h · VALL DE CAN MASDEU

(castellano debajo)

A la primera part de la sessió entendrem la influència cabdal de la microbiologia en l’èxit dels nostres cultius. Coneixerem les principals famílies de flora i fauna, les seves funcions i necessitats. I farem una pràctica de reproducció de microorganismes natius del bosc, obtenint una barreja per enriquir les nostres piles de compost o l’encoixinat de l’hort.

La segona part té per objecte familiaritzar-nos amb el te de compost, un interessant recurs per extreure nutrients i multiplicar la microbiologia beneficiosa del compost. Per produir el te de compost de manera casolana seguirem la metodologia de l’experta microbiòloga nord-americana Elaine Ingham. Finalment, conèixerem com dosificar i aplicar aquest preparat líquid.

A càrrec de Carbó Viu · www.carbonvivo.com
Preu: 25 euros (20 euros per subscriptors de la llista de Remenat)

❗️Informació i inscripcions al Bosc Turull.
Contacteu a aula@boscturull.cat o al T. 93 213 39 45

Estimulando la fertilidad: Microorganismos nativos y Té de compost
Miércoles 11 de diciembre
17 a 20:15h
Valle de Can Masdeu

En la primera parte de la sesión entenderemos la influencia crucial de la microbiología en el éxito de nuestros cultivos. Conoceremos las principales familias de microorganismos, sus funciones y sobre todo sus necesidades. Y haremos una práctica de reproducción de microorganismos nativos del bosque para poder aplicarlo a nuestros huertos, grandes o pequeños.

La segunda parte tiene por objeto familiarizarnos con el té de compost, un interesante recurso para extraer nutrientes y reproducir la microbiología beneficiosa del compost en aplicación líquida. Seguiremos la metodología de la experta microbióloga estadounidense Elaine Ingham para aprender a realizar un buen té de compost de forma casera.