Mesures i accions pel Canvi Climàtic


Les raons per desaccelerar el canvi climàtic són inacabables; el temps però, si s’acaba. Potser la bona noticia és que les deadline’s tenen la capacitat d’obligar a realitzar l’irrealitzable: canviar el sistema, no el clima. Ens veiem aquest dissabte. Do or die! Que corri la veu!

Reivindiquem 94 mesures per reduir les emissions i exercir una sobirania real a l’àrea metropolitana de Barcelona. Perque avui sabem que encara no estem condemnades al desastre ni a falses solucions neocolonials com les plantacions en règim de monoconreu, el gas natural o les perilloses propostes de la geoingenieria. Tenim alternatives reals, diverses, solidaries, descentralitzades i viables, i potser la prova més contundent és que encara avui el 80% de la humanitat segueix alimentant-se amb pràctiques d’agricultura i pesca de baixes emissions.

Decàleg

#MarxapelClima10N

El 10. novembre a #Barcelona sortirem al carrer per posar el #CanviClimàtic al centre de l'agenda política i mediàtica. 🌏💪📢MARXA PEL CLIMA Canviem el sistema, no el clima!Esteu convidats, actuem ara. 👉👉 marxapelclima.org 💚

Posted by Moviment per la Justicia Climàtica on Thursday, November 1, 2018